Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Viorica Dumbrăveanu, victima unui site de fake news

  Astăzi un site de fake news a lansat o știre despre Viorica Dumbrăveanu, ministrul sănătății, precum că aceasta ar fi infectată cu COVID-19.

  Ministrul a venit cu o replică în urma acestei situații, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

  Potrivit Vioricăi Dumbrăveanu, de activitatea celor ascunși în „anonimitate”, care lansează falsuri, trebuie să se ocupe instituțiile de drept.

  „Sunt indignată de distribuirea știrilor false precum că sunt infectată de COVID. Aceste informații false sunt atacuri nu doar la persoana mea, dar și la sistemul de sănătate din Republica Moldova.

  Nimeni nu este protejat de infecția Covid-19, dar este foarte important ca nici o persoană să nu fie stigmatizată și discriminată pe motiv de boală.

  În acest răstimp am activat și m-am expus riscului de infectare, oare e un motiv pentru atacuri acide? Oare în plină pandemie poate domina minciuna?

  Viața și sănătatea este tot ce contează. Sunt mama și fiică, care am stat în fața încercărilor, care luptă zilnic pentru sănătatea oamenilor, pentru că viața are prioritate,” se arată în postarea ministrului.

  Sursa: Fb, Viorica Dumbrăveanu 

  POLITICA

  Președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță a comentat atacurile PAS și a Maiei Sandu la adresa Comisiei Electorale Centrale.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Ministrul sănătății, Viorica Dumbrăveanu, regretă declarațiile inadecvate ale lui Nicolae Furtună, expuse public în cadrul unei emisiuni TV și care au afectat întreaga societate....

  SOCIAL

  Ministrul Sănătății a solicitat responsabililor din domeniu să identifice soluții pentru consolidarea capacităților secțiilor de terapie intensivă, în contextul creșterii numărului de cazuri grave...

  SOCIAL

  Viorica Dumbrăveanu a condus ședința Punctului Focal de astăzi, care a avut loc în regim online. Șefa de la sănătate continuă să gestioneze situația...

  Copyright © 2020