Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Viorica Dumbrăveanu, victima unui site de fake news

  Astăzi un site de fake news a lansat o știre despre Viorica Dumbrăveanu, ministrul sănătății, precum că aceasta ar fi infectată cu COVID-19.

  Ministrul a venit cu o replică în urma acestei situații, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

  Potrivit Vioricăi Dumbrăveanu, de activitatea celor ascunși în „anonimitate”, care lansează falsuri, trebuie să se ocupe instituțiile de drept.

  „Sunt indignată de distribuirea știrilor false precum că sunt infectată de COVID. Aceste informații false sunt atacuri nu doar la persoana mea, dar și la sistemul de sănătate din Republica Moldova.

  Nimeni nu este protejat de infecția Covid-19, dar este foarte important ca nici o persoană să nu fie stigmatizată și discriminată pe motiv de boală.

  În acest răstimp am activat și m-am expus riscului de infectare, oare e un motiv pentru atacuri acide? Oare în plină pandemie poate domina minciuna?

  Viața și sănătatea este tot ce contează. Sunt mama și fiică, care am stat în fața încercărilor, care luptă zilnic pentru sănătatea oamenilor, pentru că viața are prioritate,” se arată în postarea ministrului.

  Sursa: Fb, Viorica Dumbrăveanu 

  Facebook

  SOCIAL

  Alte 50 de paturi vor fi amenajate în cadrul Spitalului de Dermatologie și Maladii Comunicabile pentru persoanele infectate de COVID-19. Anunțul a fost făcut...

  POLITICA

  Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a mințit atunci, când a scris pe Facebook că un angajat al Centrului Național Anticorupție a intimidat polițiștii la intrarea...

  POLITICA

  Ministerul Finanțelor (MF) dezminte o informație falsă lansată în spațiul public, potrivit căreia Trezoreria de Stat ar fi transferat pe contul personal al dlui...

  SOCIAL

  Bolnavii cu bronșită acută vor beneficia de medicamente compensate în proporție de 100% pentru copiii și de 70% în cazul adulților.

  Copyright © 2020