Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Viorica Dumbrăveanu, victima unui site de fake news

  Astăzi un site de fake news a lansat o știre despre Viorica Dumbrăveanu, ministrul sănătății, precum că aceasta ar fi infectată cu COVID-19.

  Ministrul a venit cu o replică în urma acestei situații, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

  Potrivit Vioricăi Dumbrăveanu, de activitatea celor ascunși în „anonimitate”, care lansează falsuri, trebuie să se ocupe instituțiile de drept.

  „Sunt indignată de distribuirea știrilor false precum că sunt infectată de COVID. Aceste informații false sunt atacuri nu doar la persoana mea, dar și la sistemul de sănătate din Republica Moldova.

  Nimeni nu este protejat de infecția Covid-19, dar este foarte important ca nici o persoană să nu fie stigmatizată și discriminată pe motiv de boală.

  În acest răstimp am activat și m-am expus riscului de infectare, oare e un motiv pentru atacuri acide? Oare în plină pandemie poate domina minciuna?

  Viața și sănătatea este tot ce contează. Sunt mama și fiică, care am stat în fața încercărilor, care luptă zilnic pentru sănătatea oamenilor, pentru că viața are prioritate,” se arată în postarea ministrului.

  Sursa: Fb, Viorica Dumbrăveanu 

  Facebook

  LUMEA

  Doi indivizi au atacat cu focuri de armă marţi dimineaţa o şcoală din Kazan, oraş din centrul Rusiei. Unul dintre ei a fost arestat...

  POLITICA

  După ce ieri în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune ”Primul în Moldova” liderul PSRM, Igor Dodon a menționat că va susține valorile...

  LUMEA

  Zece persoane, printre care un poliţist, au fost ucise într-un atac armat petrecut luni într-un supermarket din oraşul Boulder, situat în apropierea Munţilor Stâncoşi...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Primul lot de 14.400 de doze de vaccin AstraZeneca oferit Republicii Moldova pe platforma COVAX va ajunge la Chișinău chiar astăzi. Anunțul a fost...

  Copyright © 2021