Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Viorel Gîrbu: Guvernul dialoghează penibil și prost cu partea rusă

  Guvernul condus de Natalia Gavrilița dialoghează penibil și prost cu partea rusă pe problema gazelor naturale. De această părere este expertul economic Viorel Gîrbu care susține că Republica Moldova urmează să se confrunte în perioada următoare cu tot mai multe probleme.

  Viorel Girbu in Moldova's capital Chisnau, on April 9, 2013. PHOTO AFP © EU/NEIGHBOURHOOD INFO CENTRE

  „Autoritățile mult prea ușor, mult prea simplu și cu mult prea multă indiferență tratează această dimensiune. În același timp, se aventurează într-un joc pe care nu-l pot duce până la capăt”, a declarat Viorel Gîrbu la emisiunea ”Puterea a Patra” de la N4.

  Mai mult, Gîrbu opinează că experiența și schema Guvernului PAS de a cumpăra o anumită cantitate de metri cubi de gaz pentru consumul ce se epuizează într-o singură zi, este una dăunătoare pentru Republica Moldova, ajungându-se să se cheltuie mai mulți bani pentru gazul care-i oferit într-un final tot de partea rusă.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Youtube

  Facebook

  POLITICA

  Republica Moldova se îndreaptă cu pași rapizi către stagnare. Este opinia expertului economic, Viorel Gîrbu, care e sceptic referitor la capacitățile Guvernului PAS, accentuând...

  ECONOMIE

  Economistul Viorel Gîrbu acuză guvernarea de populism și pierderea controlului asupra situației din domeniul energetic. Expertul a declarat, într-un interviu pentru TV6, că negocierile...

  Copyright © 2021