Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Vin sărbătorile, vin

  Deși pandemia de coronavirus a dat în acest an toate
  planurile peste cap, totuși se apropie cu pași repezi sărbătorile
  de iarnă. Deși au mai rămas încă două luni până la Revelion,
  unele magazine din Capitală au început deja să scoată în
  vânzare brazi, globuri și ghirlande. Și asta fiindcă spun
  proprietarii, atmosfera de sărbători nu a anulat-o nimeni, și
  nici dispoziția. Colega mea Svetlana Turcu, ne cufundă într-un
  decor de poveste.

  · Proprietarii magazinelor spun că în ciuda pandemiei de coronavirus au dat mai devreme startul pregătirilor vitrinelor pentru a evita aglomerațiile, dar și pentru ca oamenii să aibă timp suficient pentru a face cumpărături.
  Imagine video: 5 noiembrie, Anul Nou

  Svetlana Turcu, Reporter Accent TV

  «În acest magazin găsim absolut tot de ce este nevoie pentru noaptea de Revelion. De la brazi de diferite dimensiuni și pe toate gusturile până la veselă tematică. De exemplu acest set are imprimat desene cu Moș Crăciun!»

  Lumânări decorative, Moși Crăciun, iepurași, cerbi și sănii – sunt doar câteva din obiectele de decor expuse în vitrine.

  Cristina Erhan, manager magazin

  «Pentru anul acesta, am pregătit o colecție deosebită de Crăciun, cu brazi foarte originali cu aspect foarte realistic, jucării deosebite, veselă cu imprimeuri de Crăciun pentru masa de sărbătoare. Sunt și luminițe, toate luminițele noastre sunt LED, sunt econome, ecologice, lumânări, candelabra».

  Acest magazin din centrul Capitalei atrage toate privirile trecătorilor. Și deși soarele de noiembrie ne încălzește încă, globurile și luminițele, dar și aleea de brazi de la intrare ne prevestește iarna.
  Cristina Erhan, manager magazin

  «Am început anul acesta mai devreme decât de obicei, am început încă din octombrie, deoarece am vrut să dăm startul cu o promoție, cu o reducere pentru Colecția de Crăciun și pentru a aduce această atmosferă de sărbătoare mai devreme».

  Și așa cum în acest an, covid-19 ne impune sărbători mai mult acasă, toți cei care se gândesc cum își vor decora locuințele pentru sărbătorile de iarnă și ce cadouri vor să le ofere apropiaților o pot face cu ușurință.

  Cristina Erhan, manager magazin

  «Noi vă așteptăm cu mare drag, noi vă oferim și
  consultanță și un sfat în design, noi oferim și sfaturi de
  amenajare a bradului, de decorare și de livrare».

  Proprietarii magazinelor spun că pregătesc surprize pentru cumpărători în a doua jumătate a lunii noiembrie, atunci când în vitrine vor fi expuse colecții noi de brazi, dar și alte obiecte de decor pentru Crăciun și Revelion.

  a-tv.md

  Copyright © 2020