Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Noutăţi

  Veteranii Forțelor Armate susțin că sunt presați de serviciile speciale și organele de drept

  Veterani ai structurilor de forță din Republica Moldova ar fi presați de către angajații serviciilor speciale și ai organelor de drept cu scopul să nu susțină protestele antiguvernamentale.

  Asociația Veteranilor Forțelor Armate a emis un comunicat în care a condamnat „metodele murdare, folosite de guvernare în tandem cu presa lor aservită și organele de drept folosite ca bâtă politică, de a discredita veteranii, protestele și protestatarii”.

  „Constatăm o presiune enormă pe veteranii Asociației noastre, dar și alți veterani ai altor asociații care ne-am consolidat în apărarea poporului nostru umilit, sărăcit și batjocorit de guvernare, care iese la proteste iar acolo sunt agresați, reținuți ilegal și brutalizați de forțele de ordine la indicația guvernării. (…)

  O mare parte din veterani dar și membri ai familiilor acestora, au fost telefonați de angajați ai serviciilor speciale și organelor de drept aserviți guvernării, care pun presiune pe veterani, îi amenință cu pornirea dosarelor penale și cu închisoare,să-i determine să nu iasă la proteste și să nu se implice în protejarea poporului. (…)

  Noi veteranii forțelor armate, confictelor armate, veterani de război, veteranii MAI, SIS și a tuturor structurilor de forță, am fost, suntem și vom fi ,,SCUTUL POPORULUI”, alături de cetățenii noștri, în cele mai complicate și de cumpănă momente”, se arată în comunicat.

  Menționăm că în momentul scrierii acestei știri, poliția, MAI, SIS, procuratura, dar și guvernul nu au venit cu o reacție la declarațiile Asociației Veteranilor Forței Armate.

  facebook.com

  Click to comment

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Facebook

  ECONOMIE

  Asociația Forța Fermierilor a prezentat un ultimatum către Guvernul Republicii Moldova, solicitând urgent interzicerea importului de floarea-soarelui în țară, cel puțin până la data...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Transportatorii sunt gata să iasă din nou în stradă ca să-și revendice drepturile. Asta pentru că ei sunt indignați de inițiativa legislativă propusă recent...

  SOCIAL

  Asociația „Forța Fermierilor” a anunțat, vineri, că va reveni cu tehnica agricolă în capitală, în semn de protest față de lipsa de răspuns a...

  SOCIAL

  Asociația „Forța Fermierilor” organizează luni, 14 august, un protest de avertizare în fața clădirii Guvernului. Anunțul a fost făcut de reprezentanții asociației, potrivit cărora...

  Copyright © 2021