Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Vești bune pentru locuitorii raionului Glodeni: Problema aprovizionării cu apă a ar putea fi rezolvată în curând (VIDEO)

  Problema aprovizionării cu apă a raionului Glodeni ar putea fi rezolvată în curând, datorită unui proiect transfrontalier, implementat de Guvernul Republicii Moldova, în comun cu autoritățile de la București. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu, în urma unei întrevederi cu primarii din raion.

  “Actualmente, orașul Glodeni se aprovizionează cu apă prin intermediul fabricii de zahăr, care este în procedură de insolvență. Intenționăm să implementăm un proiect transfrontalier, comun cu partea română, valabil pentru patru raioane ale Republicii Moldova. Sperăm că în curând, datorită acestui proiect, problema aprovizionării cu apă a raionului Glodeni va fi soluționată”, a declarat premierul Ion Chicu.

  Primarii din Glodeni au analizat împreună cu premierul Ion Chicu și situația industriei din raion. Guvernul va construi în raionul Glodeni o Platformă Industrială Multifuncțională cu scopul de a revitaliza economia în regiune.

  „Am discutat și despre situația în agricultură, despre absența sectorului industrial. Au dispărut fabrici de zahăr, de tutun, dar sperăm că, odată cu construirea unei platforme industriale, se va restabili industria în Glodeni”, a mai spus Chicu.

  Sursa: FB, Guvernul Republicii Moldova

   

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Liderul PSRM Igor Dodon a vizitat spitalul raional din Glodeni, unde a discutat cu angajații. Despre aceasta Dodon a anunțat pe rețelele de socializare.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Maia Sandu nu va reuși să rezolve criza politică, economică și pandemică în mod unilateral. Acest lucru este posibil doar printr-un dialog veritabil....

  POLITICA

  Alegerile anticipate în mai-iunie, așa cum vrea Maia Sandu, este un cinism și genocid față de cetățeni, a declarat președintele PSRM, la NTV Moldova....

  SOCIAL

  Instituțiile statului și politicienii trebuie să-și consolideze puterile pentru a lupta cu epidemia provocată de COVID-19. Apelul a fost făcut de către președintele PSRM,...

  Copyright © 2021