Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  VESTE BUNĂ! Energia electrică s-a ieftinit cu 21 de bani

  Energia electrică s-a ieftinit cu 21 de bani. Anunțul a fost făcut de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică. Consiliul de Administrație al ANRE a examinat și aprobat, astăzi, reducerea tarifelor și prețurilor reglementate pentru lumină.

  Astfel, consumatorii casnici deserviți de ,,Premier Energy” vor achita 1,68 lei/kWh, cu 21 bani mai puțin decât prețul în vigoare. Consumatorii finali deserviți de ,,Furnizarea Energiei Electrice Nord” vor achita 2,14 lei/kWh, cu 8,5 bani mai puțin.

  De asemenea, au fost aprobate prețurile la energia electrică furnizată altor categorii de consumatori finali. ,,Premier Energy” S.R.L.: 1,32 lei/kWh pentru consumatorii finali ale căror instalații de utilizare sunt racordate la rețelele electrice de distribuție de tensiune medie (6–10 kV), cu 21,2 bani mai puțin; 1,17 lei/kWh pentru consumatorii finali ale căror instalații sunt racordate la rețelele electrice de distribuție de tensiune înaltă (35–110 kV), cu 20,6 bani mai puțin decât prețul în vigoare.

  ,,Furnizarea Energiei Electrice Nord”: 1,57 lei/kWh pentru consumatorii finali ale căror instalații de utilizare sunt racordate la rețelele electrice de distribuție de tensiune medie (6–10 kV), cu 6,4 bani mai puțin decât prețul în vigoare.

  Noile tarife vor intra în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial.

  anre.md

  Facebook

  SOCIAL

  Energia electrică urmează să se ieftinească cu până la 21 de bani pentru un kilowatt-oră Energia electrică urmează să se ieftinească. Agenția Națională pentru...

  SOCIAL

  Veste bună pentru consumatori, lumina s-ar putea ieftini în cel mai scurt timp. ÎCS Premier Energy SRL i-a prezentat Agenției Naționale pentru Reglementare în...

  Copyright © 2020