Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  VESTE BUNĂ! De mâine încep lucrările de reparație a drumurilor

  De joi, 2 iulie, vor începe lucrările de reparație a drumurilor din țară. Despre aceasta a anunțat ministrul Economiei și Infrastructurii, Sergiu Răilean, în cadrul unei conferințe de presă.

  Totodată, astăzi, Administrația de Stat a drumurilor a semnat primele patru contracte pentru executarea lucrărilor de întreținere periodică a drumurilor publice, locale, comunități și străzi din cadrul programului “Drumuri bune 2020”.

  „Vom continua să reparăm drumurile din centrele raionale, din sate ca să aducem drumul până la poarta fiecărui cetățean. Astfel, până în noiembrie, locuitorii din peste 1200 de localități vor beneficia de peste 900 km de drumuri bune”, a spus ministrul Economiei.

  Sergiu Răilean a precizat că cele patru contracte semnate astăzi presupun reparația a peste 240 de km de drumuri, iar prețul lucrărilor este de peste 220 mln lei. Banii au fost prevăzuți în bugetul de stat pentru programul „Drumuri bune 2020”. Sectoarele de drumuri au fost selectate conform propunerilor autorităților publice locale.

  În total, pentru „Drumuri bune 2020” sunt prevăzuți peste 1,3 miliarde lei. În câmpul de muncă vor fi antrenate peste cinci mii de persoane.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a României a actualizat noua listă a statelor cu risc epidemiologic, pe coduri de culori, în funcție...

  ECONOMIE

  În contextul crizei energetice în care se află Republica Moldova, experții susțin că în perioada următoare urmează noi scumpiri. Astfel va fi majorat atât...

  SOCIAL

  Pe parcursul nopții trecute, lucrările de întreținere a drumurilor naționale pe timp de iarnă au continuat în regiunile unde au fost necesare intervenții ale...

  SOCIAL

  În prezent accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale.

  Copyright © 2021