Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Verificările continuă

  Azi în vizorul municipalității a fost sectorul Râșcani al capitalei. Mai exact lucrările care se întreprind în această regiune a orașului. Împreună cu responsabilii de la pretură, Ilie Ceban a mers să se convingă că toate intervențiile sunt făcute ” ca la carte”.

  Ilie Ceban, viceprimar al municipiului Chișinău

  «Am examinat împreună cu pretorul sectorului toate proiectele care sunt în derulare, toate proiectele care sunt în lucru dar și în faza de proiectare. Este foarte mult de lucru, deoarece vorbim despre proiecte mari care urmează a fi implementate. Am fost în unul dintre cele mai mari și frumoase parcuri din Râșcani, și anume Parcul cu același nume, este o intervenție mare acolo și de asta va fi efectuată pe etape».

  Viceprimarul a menționat că în Parcul ”Dumitru Râșcanu” vor fi amenajate aleile pietonale cât și terenurile de joacă pentru copii, spațiile verzi, mobilierul urban, coșurile de gunoi dar și vor fi identificate locuri de parcare. Pretorul sectorului Râșcani dă asigurări că proiectele mari pentru regiune, nu se opresc aici.

  Vlad Melnic, pretor, sectorul Râșcani

  «Pretura sectorului Râșcani propune mai multe obiective care deja sunt în derulare. Ele sunt puse la punct cap-coadă, există proiecte, strategie clară determinată. Cu domnul Ceban am mers în inspecție pentru a vedea când vor fi finisate aceste proiecte, la ce etapă sunt lucrările».

  Amintim că ieri, sectorul Botanica a dat startul ”inspecțiilor” din partea autorităților locale. În scurt timp, vor fi examinate lucrările care se desfășoară în fiecare sector din capitală.

  a-tv.md

  Telegram channel

  Facebook

  Copyright © 2021