Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Vasile Năstase condamnă comportamentul profesorului din Ocnița

  Profesorul de la Ocnița, filmat de către elevii săi în timp ce jignește pensionarii din țară, nu are dreptul să ne învețe copiii. Asta a declarat deputatului Platformei “DA”, Vasile Năstase, la Accent TV.

  „Cred că această persoană ar trebui să părăsească sistemul de învățământ. El nu are dreptul moral să continue să ne învețe copiii. El trebuie să părăsească sistemul. Indiferent dacă reprezentantul este PAS sau al unui alt partid. Nu contează – această persoană nu are dreptul să fie profesor și să ne învețe copiii. Mai mult, o astfel de afirmație despre vârstnici este inacceptabilă”, a spus Năstase.

  Deputatul Platformei DA a sugerat că astfel de declarații care vin din partea unui reprezentant PAS nu sunt singulare.

  „Imaginați-vă, dacă toate acestea nu ar fi ieșit la iveală, dar ar fi rămas în școală, în sistem, iar elevii noștri ar fi crezut în ceea ce vorbește profesorul, și anume că țara nu are nevoie de persoanele în etate sau chiar ce există acești oameni? De aici și unele idei, care propagă fascismul”, a conchis Vasile Nastase.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  a-tv.md

  POLITICA

  Boris Cușnir, profesorul din Ocnița, care în timpul orelor de educația fizică a fost filmat că făcea campanie electorală în favoarea Maiei Sandu, susține...

  SOCIAL

  Deputatul PSRM, Alla Darovannaia, membru al comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie, condamnă reacția PAS în cazul profesorului din Ocnița.

  POLITICA

  Premierul Ion Chicu a cerut ca responsabilii să investigheze cazul profesorului Boris Cușnir de la liceul Mihail Sadoveanu din orașul Ocnița. Reacția vine după...

  Copyright © 2020