Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Vasile Bolea: Ați văzut măcar un bănuț adus de Maia Sandu din străinătate în cele 100 de zile de mandat

  Maia Sandu nu a adus nici măcar un bănuț din străinătate în cele 100 de zile de mandat, a declarat deputatul PSRM, Vasile Bolea, care a prezentat astăzi un raport de alternativă a primelor luni de activitate ale președintelui țării.

  ”Cred că vă amintiți cu toții cum actualul președinte vă cerea să fie votată, promițând că vor curge milioanele peste Moldova și va scoate țara din izolare externă. Ați văzut vreun ban? Dimpotrivă, marea schimbare și aici s-a dovedit o uriașă dezamăgire: în loc să vină banii la noi, ei pleacă”, a declarat Bolea.

  Președintele comisiei parlamentare juridice, numiri și imunități a remarcat că în cele 100 de zile de mandat ale lui Sandu, România a suspendat ajutorul financiar pentru țara noastră. Același lucru urmează să se întâmple și cu banii de la FMI și alte finanțări.

  ”Toate acestea pentru că Maia Sandu împiedică formarea unui Guvern funcțional. Nimeni nu va finanța o țară care nu e capabilă să aibă un Guvern, iar și dacă vor fi anticipate, nimic nu garantează că blocajul nu va fi mai mare, mai de durată și tot fără Guvern vom fi până la sfârșitul acestui an sau încă și anul viitor”, a spus Bolea.

  Deputatul a remarcat că politica externă a Maiei Sandu s-a limitat la plimbări prin străinătate, pentru care a cheltuit circa 110 de mii de lei, unde tot ce a obținut a fost câteva fotografii cu care și-a făcut propagandă.

  ”Nimic pentru oameni, nimic pentru țară. Cinismul și aici e maxim, a mers în vizite în străinătate, dar nu a mers în raioanele din țară să se vadă cu cetățenii pentru că se teme de COVID și probabil de reacțiile lor de dezamăgire față de ea”, a menționat deputatul PSRM.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Există motive serioase pentru a crede că președintele țării cunoștea despre răpirea ex-judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus. Despre aceasta liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat...

  POLITICA

  “Lăsați Constituția și limba moldovenească în pace”. Astfel liderul PSRM, Igor Dodon, a comentat declarația președintelui Maia Sandu la APCE cu privire la schimbarea...

  POLITICA

  Decizia Curții Constituționale (CC) din 15 aprilie 2021 privind dizolvarea Parlamentului este identică cu cea din 2019, când politicienii, inclusiv Maia Sandu, au acuzat...

  POLITICA

  Președintele țării, Maia Sandu, a avut o discuție online cu reprezentanții asociațiilor din sectorul agroalimentar. Ulterior, instituția prezidențială a venit cu un comunicat de...

  Copyright © 2020