Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Vânătorii anunță proteste

  Vânătorii din RM sunt tot mai nemulțumiți din cauză că nu pot începe sezonul de vânătoare, iată de ce, ei anunță proteste în toată țara. Într-o adresare video, președintele Societății Vânătorilor și Pescarilor din Moldova, Oleg Ciocoi, anunță că acțiunile de protest vor fi organizate sâmbătă, 27 noiembrie, la ora 10:00, pe tot teritoriul Rebulicii Moldova, inclusiv în Chișinău.

  Oleg Ciocoi, președinte Societatea Vânătorilor și Pescarilor din Moldova

  „Acțiunile de protest sunt măsuri excepționale întreprinse de Societatea Vânătorilor și Pescarilor din Moldova cu scopul de a aduce la cunoștința societății, în special a Ministerului Mediului poziția armatei de mii de vănători din Republica Moldova cu privire la situația în domeniul vânătorii”.

  Amintim că, anterior, în cadrul unei conferințe de presă, aceștia au spus că nu pot ieși la vânătoare, deși sezonul este în toi. În această situație s-au pomenit peste 13 mii de vânători din țară. Motivul este că autoritățile așa și nu au emis un ordin prin care să li se permită să vâneze. Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții Ministerului Mediului pentru un comentariu la acest subiect, nimeni însă nu a răspuns apelurilor noastre.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Copyright © 2021