Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Vadim Fotescu despre decizia Curții de Apel: Este o răzbunare a autorităților împotriva lui Ilan Șor

  Deputatul Fracțiunii Partidului „ȘOR”, Vadim Fotescu, a recunoscut că, pe de o parte, decizia Curții de Apel Chișinău în privința lui Ilan Șor era așteptată, având în vedere poziția actualei guvernări, dar, în același timp, a fost neașteptată, întrucât politicianul conta pe profesionalismul judecătorilor.

  În cadrul emisiunii „TEMA cu Ludmila Belcencova” de la postul TV „Primul în Moldova” care emite pe internet, Vadim Fotescu a remarcat că decizia judecătorilor Curții de Apel a fost luată „sub presiunea autorităților”, adăugând că verdictul este „o răzbunare a autorităților împotriva lui Ilan Șor”.

  „Desigur, este, inclusiv, o răzbunare pentru poziția sa politică și pentru poziția partidului „ȘOR”, care este exprimată atât în ​​mass-media, cât și la proteste. Iar protestele atât de mult irită actuala guvernare încât, după cum a menționat și Ilan Șor, aceasta este una dintre formele răzbunării”, a subliniat deputatul.

  În același timp, Fotescu şi-a exprimat încrederea că furtul miliardului nu s-ar fi putut întâmpla fără participarea statului şi a oficialilor în această chestiune, însă, după cum a subliniat parlamentarul, acest lucru este redus la tăcere.

  „Am fost martori că participarea acestor persoane nu știu de ce este trecută sub tăcere, și vor să-l facă pe Ilan Șor singurul vinovat în acest caz”, a adăugat Fotescu.

  La momentul publicării acestei știri, serviciile de presă ale Ministerului Justiției, Guvernului, Președinției, PAS nu au comentat declarațiile lui Vadim Fotescu.

  Facebook

  POLITICA

  Ilan Șor a publicat pe social media o listă a “oamenilor buni” din conducerea PAS cu trecut penal. Printre ei, sunt prim-ministrul, Dorin Recean,...

  POLITICA

  Pe 11 septembrie, Tribunalul Districtului Columbia, SUA, a emis o ordonanță împotriva cetățeanului moldovean și fost angajat al Băncii Naționale, Matei Dohotaru, prin care...

  SOCIAL

  Proiectul „Din tot Sufletul” continuă să aducă bucurie locuitorilor din toată țara! Lansat la inițiativa lui Ilan Șor – un aprig promotor al familiei...

  SOCIAL

  Nu este necesar să ne împrumutăm pentru a moderniza infrastructura rutieră din țară. Cele peste 10 000 km de drumuri pot fi reabilitate calitativ...

  Copyright © 2021