Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  USMF, la ceas aniversar

  Universitatea de Medicină din Chișinău “Nicolae Testemițeanu” marchează 75 de ani de la fondare. Este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din țară și unica ce pregătește viitori medici și farmaciști.

  În cei 75 de ani de activitate, Universitatea de Medicină din Chișinău “Nicolae Testemițeanu” a pregătit zeci de mii de specialiști, care au fost instruiți de profesioniști adevărați – academicieni, doctori habilitați și doctori în științe. Cu această ocazie, în cadrul instituției au fost inaugurate busturile a două personalitățile notorii.

  Emil Ceban, rector USMF “Nicolae Testemițeanu”

  «Ani la rând, elaborăm pentru personalitățile notorii, pentru cei care au fost dascălii noștri, pentru cei care au fost întemeietorii școlilor medicale, busturi, basoreliefe, monumente, și iată, aici, în fața Clinicii Stomatologice, inaugurăm două busturi, ale fostului decan Ilarion Postolachi și a fostului decan Ion Lupan».

  În premieră, Universitatea de Medicină “Nicolae Testemițeanu” a organizat congresul „Calitate, Excelență, Performanță. Evenimentul a culminat cu ceremonia de premiere în cadrul Galei Laureaților.

  a-tv.md

  Copyright © 2020