Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Uraganul Ida a făcut prăpăd în New York

  Primarul oraşului New York, Bill de Blasio, a declarat stare de urgență, miercuri seară, după ce au fost înregistrate precipitații record în urma uraganului Ida. Edilul a descris situația drept un „eveniment meteorologic istoric” și le-a cerut oamenilor să evite să iasă din case, din cauza condițiilor periculoase de pe drumuri, provocate de inundații, scrie Reuters.

  Фото: David Dee Delgado/Getty Images

  Ploile torenţiale s-au abătut în noaptea de miercuri spre joi peste New York, odată cu trecerea rămăşiţelor uraganului Ida, care a provocat moartea a şapte persoane în sudul Statelor Unite şi a condus la formarea de tornade şi inundaţii în nord-estul ţării.

  Astfel, primarul De Blasio a fost nevoit să declare pentru prima dată „urgenţă de inundaţii” pentru orașul New York.

  Circulaţia pe aproape toate liniile de metrou din New York a fost suspendată miercuri seară, după ce rămăşiţele uraganului Ida au provocat ploi torenţiale şi au sporit riscul de alunecări de teren şi tornade, a relatat CNN anterior.

  digi24.ro

  Facebook

  LUMEA

  Bilanţul deceselor provocate de uraganul Ida în nord-estul Statelor Unite a crescut duminică la cel puţin 50, în contextul în care mulţi dintre rezidenţi...

  LUMEA

  Guvernatorii din New York şi New Jersey au declarat miercuri seară stare de urgenţă ca urmare a ploilor în cantităţi record aduse de furtuna...

  Copyright © 2021