Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Un tren de pasageri a deraiat într-o gară din Italia

  Trenul a plecat de la Milano spre Lecco și a deraiat după ce a parcurs aproximativ 4 kilometri fără ca nimeni să-l controleze. Accidentul a avut loc la Carnate, în provincia Monza și Brianza.

  Conform celor relatate, personalul coborâse pentru o pauză , când trenul a plecat singur. El a prins viteză pe calea ferată aflată în pantă și imediat cei de la Centrul de operații al sistemului de securitate l-au direcționat spre o altă direcţie evitând un accident care ar fi putut fi dramatic.

  Parchetul de la Monza cercetează cazul.  Iar o comisie internă a fost înființată imediat pentru a clarifica cauzele și responsabilitățile, inclusiv comportamentul echipajului. Inginerul și conductorul vor fi traşi la răspundere pentru imprudenţa făcută.

  evz.ro

  SOCIAL

  O nouă tagedie pe calea ferată. Un tânăr de 30 de ani a fost spulberat de tren noaptea trecută, în jurul orei 02:20. Accidentul...

  LUMEA

  Italia a înregistrat în ultimele 24 de ore 145 decese provocate de noul coronavirus şi 675 noi contagieri, cele mai mici cifre de la...

  Copyright © 2020