Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Un tren cu zeci de copii la bord s-a prăbușit într-un râu, în Austria

  Un tren cu zeci de copii şi adolescenţi la bord a căzut într-un râu în Austria, provocând rănirea a cel puţin zece persoane, chiar cu o zi înainte de începutul vacanţei şcolare, informează vineri dpa.

  Potrivit Crucii Roşii, mai mult de zece persoane au fost rănite uşor în accidentul care a avut loc în provincia Salzburg.

  Accidentul a survenit la puţin timp după orele 07:00 (05:00 GMT), lângă Kendlbruck.

  Un vagon al unui tren regional a căzut aproximativ 4 metri peste terasamentul râului Mur şi s-a oprit în apele lui, potrivit postului public austriac ORF.

  Potrivit serviciului pentru situaţii de urgenţă, şinele de tren erau acoperite cu rădăcini sau ceva similar după o furtună.

  Majoritatea celor 50 de pasageri erau copii sau tineri, care se duceau în oraşul Tamsweg, importantă destinaţie pentru elevii din regiunile învecinate.

  digi24.ro

  Facebook

  LUMEA

  Mai multe manifestaţii împotriva restricţiilor sanitare introduse pentru combaterea pandemiei de coronavirus au avut loc sâmbătă în Olanda, Austria şi Turcia. Oamenii cer ridicarea...

  LUMEA

  Guvernul austriac negociază cu Moscova achiziţionarea unui milion de doze de vaccin anti-COVID-19 Sputnik V, a cărui utilizare nu a fost încă aprobată de...

  LUMEA

  Austria a înregistrat 109 decese de COVID-19 în ultimele 24 de ore, cea mai ridicată cifră de la începerea pandemiei, în condiţiile în care...

  Copyright © 2021