Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Un tot întreg

  PCRM și PSRM s-ar putea comasa și deveni un singur partid politic. Declarația a fost lansată de liderul socialiștilor, Igor Dodon în cadrul emisiunii „Interviul Săptămânii„ de la postul de televiziune Primul în Moldova. Politicianul a precizat că este gata să meargă umăr la umăr cu comuniștii și să creeză o forță politică sănătoasă, gata să lupte pentru interesele țării și a moldovenilor.

  Igor Dodon, președintele PSRM

  «L-am auzit pe Constantin Starîș, secretar pe ideologie al PCRM, dacă nu mă înșel, spunând la mai multe întrevederi că este necesară unirea celor două partide. Eu am să vă spun ce cred, în acest sens. Eu sunt de părere că, în cazul în care, comuniștii vor dori comasarea celor două formațiuni politice, noi-socialiștii suntem gata să discutăm acest subiect. Suntem gata să discutăm subiectul și să creăm un singur partid. O forță politică nouă și puternică».

  Dodon a declarat că decizia comasării celor două partide trebuie luată anul curent, sau cel târziu în 2022, întrucât în anul 2023 în țară vor avea loc alegeri locale, iar pentru acest scrutin partidul noul-creat ar trebui să se pregătească intens.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021