Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Un președinte al tuturor

  Candidatul independent la prezidențiale, Igor Dodon, își continuă vizitele în teritoriu. Ieri, a mers la sudul țării, unde a avut o întâlnire cu locuitorii din raionul Cahul. Pentru că este perioada recoltei, Igor Dodon a găsit mai mulți gospodari în podgorii, la cules struguri. Le-a dat o mână de ajutor și oficialul. Oamenii din teritoriu sunt convinși că anume Igor Dodon este președintele de care are nevoie țara.

  «Ca Moldova să înflorească la fel cum înflorea anterior, să ne mândrim cu fructele, legumele, strugurii Moldovei, copiii să nu ne părăsească țara, să rămână acasă, suntem convinși că doar un președinte ca Igor Dodon poate să înfăptuiască acest lucru”.

  La sudul țării, Igor Dodon a avut 12 întâlniri productive cu locuitorii din raioanele Cahul și Vulcănești. “Au fost discuții sincere și deschise cu oameni simpli despre problemele reale cu care se confruntă”, a declarat candidatul la președinție.

  Igor Dodon, candidat independent la prezidențiale

  «Și mama mea este profesoară și vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți, pentru că educați viitorul țării, mă închin».

  O nouă zi, noi întâlniri. Astăzi, candidatul independent Igor Dodon se află la nordul Moldovei, în raioanele Soroca și Florești. Inițial, Dodon s-a întâlnit cu agenții economici din orașul Soroca. Le-a vorbit detaliat despre platforma sa electorală: despre politica socială și cea economică, dezvoltarea industriei și a infrastructurii, susținerea familiilor și a categoriilor vulnerabile de cetățeni, politica externă echilibrată, consolidarea statalității și apărarea valorilor tradiționale.

  a-tv.md

  Copyright © 2020