Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Un oraș demn de admirat

  Vreau ca orașul nostru să fie viu prin oamenii săi. Este dorința edilului capitalei, Ion Ceban care are un scop, cel de a scoate în evidență artiștii, actorii și acei oameni care merită cu adevărat promovați. Astfel, spune primarul, orașul Chișinău va deveni un centru cultural demn de admirat și de oferit drept exemplu.

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  «Îmi doresc un oraș cultural, sportiv, educativ de unde oamenii au ce lua, învăța și admira. Vreau să punem un mare accent pe cultura noastră și talentele care au stat conservate ani la rând».

  Mai mult, în această dimineață, în cadrul ședinței de la primărie, Ceban a făcut referire și la ”războiul” pe care municipalitatea l-a declarat panourilor publicitare, gheretelor și construcțiilor ilegale.

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  «Cineva are planuri de răzbunare și îmi pregătesc mie personal și colegilor o campanie de denigrare. Ei sunt din domeniul publicității și se pricep foarte bine. Voi cei care faceți acest lucru, de fapt pregătiți o campanie împotriva orașului».

  Chiar și așa Ceban dă asigurări că în ciuda amenințărilor, vechile practici nu vor reveni în oraș.

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  «Panourile de două trei etaje și multe alte construcții nu se întorc înapoi indiferent ce campanie de denigrare o să pregătiți și chiar dacă pregătiți bombe de mizerie care urmează a fi tirajate. Și deși imaginea mea va suferi, nu trebuie să sufere în continuare municipalitatea».

  Amintim că la etapa actuală în orașul nostru demarează proiectul „Dialog Social” în cadrul căruia chișinăuienii au oportunitatea să se delecteze în fiecare weekend cu programe cultural educative. Acesta este organizat de Direcția Cultură a Consiliului Municipal Chișinău

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021