Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Un nou val de critici

  Declarație de război, iresponsabilitate, jocuri politice ascunse și creșterea ratingului politic pe numărul morților de Covid. Astfel reprezentanții mai multor fracțiuni parlamentare au comentat acțiunile deja ale fostului candidat la funcția de premier Igor Grosu, deputaților PAS și ale șefului statului Maia Sandu. Aleșii poporului și-au exprimat indignarea față despre cele întâmplate astăzi în Plenul Parlamentului, și au declarat că scopul pe care-l urmăresc Sandu și Grosu este de a arunca țara în haos doar ca să câștige câțiva deputați noi.

  Pavel Filip președintele PDM

  «Modul în care a fost prezentat acest guvern este ca o declarație de război! Se pare că PAS și Administrația Prezidențială au făcut tot posibilul ca țara să se cufunde în haos, astfel încât să nu avem guvern, să nu existe vaccinuri și să nu existe soluții pentru problemele oamenilor. Să spunem clar: PAS are un singur obiectiv: vor să își mărească fracțiunea cu 10 deputați, dar aceste 10 mandate ne vor costa pe toți scump».

  Andrian Candu președintele platformei “Pro-Moldova”

  «Vedem mimare, simulare și un spectacol de-a guvernare sau de-a guvernul și mă refer la PAS , liderii acestui partid și bineînțeles președintele Maia Sandu. Așa-numitul guvern Grosu vroia astăzi să facă o simulare, am fi vrut să-l întrebăm sincer, astăzi, dacă este adevărată și cu adevărat intenția este să guverneze țara în această perioadă de timp. Suntem extrem de indignați de astfel de comportament, de lipsă de responsabilitate ».

  Аlexandr Slusari vicepreședinte al Parlamentului, deputat PPDA

  «A durat 3 luni și am ajuns la explozia pandemiei. Și, în sfârșit, chiar Administrația Prezidențială și-a dat seama, și mulți deputați, că nu putem merge la anticipate călcând peste morminte. Acesta este un citat al candidatului președintelui, Igor Grosu».

  La rândul său, Igor Grosu i-a învinuit de tot și toate pe deputați, acuzându-i că nu se gândesc la bunăstarea oamenilor. Pe final, acesta a cerut mobilizarea eforturilor pentru a putea declanșa alegerile parlamentare anticipate.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021