Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Un nou scuar

  Încă un scuar amenajat la Chișinău. Acesta va fi amplasat pe strada Ion Creangă 10 fracție 6, și va bucura privirile locuitorilor sectorului Buiucani, și nu doar. În prezent pe acest loc se află o parcare ilicită și o splătorie auto iar peste aproximativ o jumătate de an, aici va fi amenajat un scuar dar și un teren de joacă. Proiectul de decizie autorii căruia sunt cei din PSRM. a fost aprobat în cadrul ședinței CMC de astăzi.

  Dinari Cojocaru vicepreședintele fracțiunii PSRM, CMC

  «Rețineți, termenul este de 6 luni. În aceste 6 luni, ar trebui să înceapă lucrările de amenajare a acestui scuar. Invit toate facțiunile, inclusiv fracțiunea PAS, să participe, vom planta copaci, vom amenaja mai multe locuri de joacă».

  Cu toate acestea, consilierii municipali din fracțiunea PAS au rămas indiferenți față de apelul socialiștilor și n-au susținut proiectul de infrastructură menit să îmbunătățească viața chișinăuienilor. Chiar și așa, inițiativa PSRM a fost votată de 38 de consilieri municipali. Amintim că săptămâna trecută, la inițiativa socialiștilor, terenul din fața Clubului de dans sportiv ,,Codreanca” a primit statutul de scuar. Anterior, pe acestă parcelă, la propunerea socialistului Dinari Cojocaru au fost sădiți copaci, instalat mobilier urban și amenajat un teren de joacă.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020