Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Un nou protocol de tratament

  Ministerul Sănătății din țara noastră a făcut modificări la protocolul pentru tratarea pacienților cu coronavirus. Vorbim despre prescrierea și administrarea diferitelor medicamente, precum și despre îngrijirea femeilor însărcinate și a copiilor infectați cu noul coronavirus. Ministerul de resort a explicat că „toate persoanele suspecte de virusul SARS CoV-2 vor fi testate pentru a confirma sau infirma prezența COVID-19”.

  Tatiana Zatîc, secretar de stat, Ministerul Sănătății, muncii și protecției sociale

  „A apărut un articol în protocol care indică măsurarea obligatorie a oximetriei pulsului. Pacientul trebuie să măsoare constant gradul de saturație cu oxigen al plămânilor, astfel încât să existe o imagine completă a ceea ce se întâmplă și tabelul corect al oricăror modificări. De asemenea, ne concentrăm pe medicamente. Persoanelor cu forme ușoare de COVID-19 nu li se vor prescrie antibiotice sau să le ia în scopuri profilactice”

  Potrivit modificărilor, până la obținerea rezultatului testelor, cetățenii suspectați de infecția cu noul coronavirus vor fi considerați potențial infectați și vor beneficia de tratamentul necesar. Pacienților fără simptome de coronavirus nu li se va prescrie terapie. Ministerul Sănătății a subliniat că, în conformitate cu protocolul actualizat, pacienții cu COVID-19 vor fi examinați în mod activ la prezența bolilor infecțioase concomitente, iar în procesul de acordare a îngrijirii, vor fi luate în considerare infecțiile concomitente: gripă, infecții respiratorii acute , tuberculoză sau boli cronice.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020