Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Un land din Germania a semnat un contract pentru 2,5 milioane de doze din vaccinul rusesc Sputnik V

  Landul german Bavaria a negociat un „contract preliminar” pentru a primi 2,5 milioane de doze din vaccinul rusesc Sputnik V, a anunțat miercuri liderul regional. Vaccinul nu a fost încă aprobat la nivel european.

  „Contractul preliminar a fost semnat astăzi. Dacă Sputnik este aprobat în Europa, atunci statul Bavaria va primi doze suplimentare de vaccin”, a declarat Markus Söder, potrivit Euronews.

  R-Pharm Germany, o filială a gigantului rus de medicamente R-Pharm are o linie de producție în orașul bavarez Illertissen și este în măsură să fabrice vaccinul rusesc.

  Söder a cerut deja în martie Agenției Europene a Medicamentului să „grăbească” procesul de aprobare pentru vaccinul Sputnik V.

  Ungaria este în prezent singurul membru UE care administrează vaccinul rusesc.

  Guvernul german a spus până acum că așteaptă decizia Agenției Europene a Medicamentului înainte de a discuta despre achiziționarea vaccinului.

  Digi24.ro

  LUMEA

  Trei oameni au murit duminică într-un accident de elicopter în landul Baden-Wuerttemberg, relatează dpa. Potrivit unui purtător de cuvânt, pentru moment nu se ştie...

  LUMEA

  Ungaria va primi tehnologie anul acesta pentru a produce vaccinul rusesc anti-COVID-19 Sputnik V la o fabrică de pe teritoriul său, aflată în prezent...

  LUMEA

  Cel puțin șapte oameni au fost răniți și mai multe clădiri avariate, după ce o tornadă formată pe apă, în nordul Germaniei, a ajuns...

  SOCIAL

  Un contingent al Armatei Naţionale se instruieşte în poligonul din Hohenfels, Germania, în cadrul exerciţiului multinaţional „Saber Junction 2021”.

  Copyright © 2021