Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Un hotel din China s-a prăbușit din cauza renovărilor din ultimii ani. 17 oameni au murit

  Șaptesprezece persoane au murit după ce un hotel s-a prăbușit în orașul Suzhou din estul Chinei. Din primele informații, cauza prăbușirii ar fi frecventele renovări din ultimii ani.

  După 36 de ore de căutări printre dărâmături, salvatorii au găsit 23 de persoane, dintre care doar șase mai erau în viață.

  Din cele șase persoane găsite în viață, cinci sunt rănite, dar în stare stabilă, iar una nu are răni.

  Inițial se credea că în hotelul cu 54 de camere erau 18 persoane în momentul prăbușirii, dar ulterior s-a aflat că în interior erau cinci oaspeți neînregistrați.

  Hotelul Siji Kaiyuan din Suzhou s-a prăbușit, luni, la ora locală 15.33. Peste 600 de salvatori au fost trimiși la fața locului.

  O anchetă preliminară a relevat că prăbușirea a fost cauzată de renovările frecvente din ultimii ani, ceea ce a dus la slăbirea structurii de rezistență a clădirii, scrie BBC.

  Clădirea avea doar trei etaje, dar de-a lungul anilor au fost adăugate etaje suplimentare, ceea ce poate duce la anchete penale.

  Anul trecut, 29 de persoane au murit după ce un hotel din provincia Fujian s-a prăbușit. Ulterior, anchetatorii au constatat că imobilul avea „probleme grave” de construcție.

  digi24.ro

  Facebook

  LUMEA

  Cel puţin 36 de persoane au murit şi 85 sunt rănite, în urma celui mai grav accident feroviar din ultimele decenii petrecut în Grecia,...

  Noutăţi

  În primele nouă luni ale anului curent, la nivel național, au fost înregistrate 49 de cazuri de trafic de ființe umane, fiind identificate 120...

  Noutăţi

  În peste 80 la sută din cazurile de suicid, înregistrate anul trecut în Republica Moldova, victime au fost bărbaţii. Puţini sunt, însă, cei care...

  LUMEA

  Lira sterlină s-a prăbușit, luni, la cea mai scăzută valoare a sa din istorie, ca urmare a temerilor legate de noul plan economic al...

  Copyright © 2021