Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Un grup de deputați ruși cer interzicerea căsătoriilor între persoanele de același sex

  Mai mulți deputați ruși au înregistrat un proiect de lege pentru interzicerea căsătoriilor între persoanele de același sex. Parlamentarii au reacționat la susținerea prin referendum a modificărilor constituționale promovate de președintele Vladimir Putin, printre care și cea care definește căsătoria ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.

  Liderul de la Kremlin s-a aliniat la poziția Bisericii Ortodoxe Ruse și s-a distanțat astfel de valorile liberale occidentale. El a declarat că atâta timp cât va fi președinte nu va legaliza căsătoriile homosexuale. Noua lege, care urmează dă fie adoptată de Duma de Stat interzice explicit legăturile matrimoniale homosexuale şi adopția copiilor de către cupluri de același sex – o posibilitate care şi în prezent este doar teoretică. Interdicțiile se vor aplica şi persoanelor transsexuale.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Deputații PSRM propun elaborarea unui proiect cu privire la modificarea Constituției, pentru a interzice traseismul politic. Despre aceasta vicepreședintele Parlamentului, socialistul Vlad Batrîncea, a...

  Copyright © 2021