Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Un grup de deputați ruși cer interzicerea căsătoriilor între persoanele de același sex

  Mai mulți deputați ruși au înregistrat un proiect de lege pentru interzicerea căsătoriilor între persoanele de același sex. Parlamentarii au reacționat la susținerea prin referendum a modificărilor constituționale promovate de președintele Vladimir Putin, printre care și cea care definește căsătoria ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.

  Liderul de la Kremlin s-a aliniat la poziția Bisericii Ortodoxe Ruse și s-a distanțat astfel de valorile liberale occidentale. El a declarat că atâta timp cât va fi președinte nu va legaliza căsătoriile homosexuale. Noua lege, care urmează dă fie adoptată de Duma de Stat interzice explicit legăturile matrimoniale homosexuale şi adopția copiilor de către cupluri de același sex – o posibilitate care şi în prezent este doar teoretică. Interdicțiile se vor aplica şi persoanelor transsexuale.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Scăldatul în lacurile cu plajă, inclusiv cele din zonele de agrement din municipiul Chişinău, nu este recomandat, din cauza necorespunderii cerinţelor sanitaro-epidemiologice.

  SOCIAL

  Deputatul PAS, Ina Coșeru, vrea să interzică transportul privat în Capitală. Anunțul a fost făcut în cadrul unei discuții cu cetățenii, în satul Mateuți,...

  POLITICA

  Deputații PSRM propun elaborarea unui proiect cu privire la modificarea Constituției, pentru a interzice traseismul politic. Despre aceasta vicepreședintele Parlamentului, socialistul Vlad Batrîncea, a...

  Copyright © 2021