Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Un deputat PAS, împreună cu câțiva susținători, au blocat accesul din Bender spre Varnița (VIDEO)

  Secretarul general al PAS, deputatul Igor Grosu, însoțit de câteva persoane venite de la Chișinău, au blocat drumul de acces din Bender spre Varnița. Ei sunt împotriva exercitării dreptului la vot la alegerile prezidențiale de către moldovenii stabiliți în orașul Bender, aflat la 60 de km de Chișinău. Poliția este la fața locului și documentează cazul.

  În dimineața zilei, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Marin Maxian, a anunțat că un grup, din care fac parte combatanți și localnici din Varnița, se comporta agresiv și provocator, blocând accesul la secția de votare pentru cetățenii noștri din estul țării. Poliția împreună cu procuratura documentează cazul.

  Potrivit Codului penal al Republicii Moldova, pentru împiedicarea dreptului de vot, persoanele pot fi atrase la răspundere penală cu achitarea a unei amenzi de la 200 la 400 de unități convenționale sau chiar să fie privați de libertate până la 3 ani.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  PSRM și PAS sunt la egal în topul partidelor politice din Republica Moldova. O arată datele sondajului “Rating politic martie 2021”, realizat de Intellect...

  POLITICA

  Liderul fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, admite că deputații PAS cunosc ce decizie va lua Curtea Constituțională la 15 aprilie pe marginea sesizării depusă...

  POLITICA

  PSRM și PAS sunt partidele preferate ale moldovenilor, arată datele ”Barometrului Socio-Politic”, prezentat de Compania IMAS.

  Copyright © 2020