Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Un deputat îi cere lui Vladimir Voronin să spună cum l-a angajat pe Sergiu Litvinenco la Președinție

  Deputatul PSRM, Vasile Bolea, a adresate o solicitare către fostul șef al statului, Vladimir Voronin, prin care îi cere să explice cum deputatul PAS Sergiu Litvinenco a ajuns să activeze la Președinție în perioada sa de guvernare.

  „Din informațiile publice noi cunoaștem că actualul deputat Sergiu Litvinenco și-a început cariera în instituția prezidențială, pe când Dvs ați fost președinte. Ceea ce rog respectuos să ne comunicați cum a ajuns Sergiu Litvinenco să lucreze la Președinție, cum s-a manifestat în exercitarea atribuțiilor de serviciu și dacă aptitudinile profesionale ale dânsului au fost atestate de vreo comisie în cadrul instituției prezidențiale. Iar dacă Sergiu Litvinenco a fost angajat pe o perioadă de probă, rog să spuneți dacă a trecut această perioadă de probă”, se arată în adresarea lui Bolea.

  Totodată, parlamentarul va expedia solicitări la ministerul Educației, dar și Universitatea absolvită de către Sergiu Litvinenco, pentru a alfa dacă acesta a făcut studii, așa cum declară.

  Precizăm că deputatul PAS Sergiu Litvinenco și-a început activitatea de jurist-consultant și a crescut în carieră în perioada când PCRM se afla la putere. Din ianuarie 2009 până în luna mai 2009, inclusiv în perioada protestelor din aprilie 2009, Sergiu Litvinenco a activat în calitate de consultant principal în Serviciul Acte ale președintelui Vladimir Voronin, Direcția generală drept și relații publice, Președinția Republicii Moldova.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a avut mai multe întâlniri cu judecătorul Curții Constituționale (CC) Nicolae Roșca. Despre aceasta socialistul Vasile Bolea a declarat în...

  Copyright © 2021