Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Un centru de vaccinare va fi deschis pe teritoriul Pieței Centrale din capitală

  Întreprinderea Municipală ”Piața Centrală” a anunțat că un agent comercial a oferit spațiile unui magazin pentru a fi utilizate gratuit la organizarea unui centru de vaccinare.

  Potrivit Î.M.” Piața Centrală”, procesul de vaccinare va fi realizat de cadrele medicale de la Centrul Consultativ Diagnostic a Asociației Medicale Teritoriale sectorul Centru (Policlinica nr.1).

  Noul centru de vaccinare va fi amplasat la primul etaj al Centrului Comercial ”Central”, situat pe Aleea Centrală din piață la intersecție cu aleea Bulgară. Aici vor fi imunizați angajații pieței, dar și toți doritorii. Pentru a putea fi vaccinați, cetățenii vor trebui să prezinte doar buletinul.

  Centrul de vaccinare va activa începând cu ziua de 19 mai de la orele 10.00 până la 18.00.

  Conform statisticilor oferite de autorități, până astăzi în Republica Moldova au fost vaccinate 253.310 de persoane.

  moldpres.md

  Facebook

  SOCIAL

  Conceptul de modernizare a Î.M. „Piața Centrală" a fost votat marți de Consiliului municipal Chișinău. Potrivit documentului aprobat, proiectul urmează a fi realizat în...

  SOCIAL

  Proiectul Conceptului de modernizare a Î.M. „Piața Centrală" a fost definitivat și este inclus pe ordinea de zi a ședinței Consiliului municipal Chișinău din...

  SOCIAL

  Deși nu a funcționat o perioadă de timp, din februarie și până în iunie s-au realizat mai multe acțiuni pentru dezvoltarea Întreprinderii Piața Centrală.

  SOCIAL

  Conceptul de modernizare a Pieței Centrale a fost definitivat, iar joi, în cadrul unei ședințe a grupului de lucru va fi discutat.

  Copyright © 2021