Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Un avion militar a dispărut de pe radare în Extremul Orient rus

  Un avion militar de transport cu șase persoane la bord a dispărut de pe radare în regiunea Habarovsk din Extremul Orient al Rusiei, a anunțat Ministerul Situațiilor de Urgență, citat de The Moscow Times.

  Avionul AN-26 efectua un „zbor tehnic” când sistemele de comunicații au încetat să mai trimită semnale, la 38 de kilometri de aeroportul orașului Habarovsk, a precizat ministerul. Un elicopter al Agenției Federale de Transport Aerian (Rosaviatsia) și o echipă de salvare au fost trimise pentru a găsi avionul dispărut.

  „Căutarea este complicată de cerul întunecat și de condițiile meteorologice nefavorabile”, a spus Ministerul Situațiilor de Urgență într-un comunicat.

  Agenția Interfax a relatat, pe surse, că se crede că avionul s-ar fi prăbușit în rezervația naturală Bolșehehțirsky din afara orașului Habarovsk, în timp ce efectua un zbor la altitudinea de 600 de metri.

  digi24.ro

  Facebook

  LUMEA

  47 de oameni au murit după prăbușirea unui avion militar de transport în Filipine, acesta fiind cel mai grav dezastru aerian militar din țară...

  Copyright © 2021