Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Un avion cu 90 de persoane la bord s-a prăbuşit în Pakistan

  Un avion de linie al companiei Pakistan International Airlines (PIA) cu 90 de persoane la bord s-a prăbuşit vineri într-o zonă rezidenţială în oraşul Karachi din sudul Pakistanului, a anunţat Autoritatea Aviaţiei Civile pakistaneze.

  În imagini transmise la televiziunea publică se vede cum aeronava se prăbuşeşte înt-un cartier rezidenţial.

  „Avionul s-a prăbuşit la Karachi. Încercăm să confirmăm numărul de pasageri, dar deocamdată ştim că este vorba de 99 de pasageri şi opt membri ai echipajului”, a declarat pentru AFP Abdul Sattar Khokhar, purtătorul de cuvânt al Autorităţii Aviaţiei Civile, adăugând că zborul venea de la Lahore, al doilea oraş al ţării.

  Conform Autorităţii Aviaţiei Civile, pilotul zborului a raportat către turnul de control o problemă tehnică înainte de a se pierde contactul.

  Facebook

  SOCIAL

  Două persoane și-au pierdut viața la scăldat în râul Nistru. Cazurile au fost înregistrate în raioanele Anenii Noi și Criuleni.

  SOCIAL

  O nouă tagedie pe calea ferată. Un tânăr de 30 de ani a fost spulberat de tren noaptea trecută, în jurul orei 02:20. Accidentul...

  SOCIAL

  Președintele țării, Igor Dodon, susține că moartea băiețelului de doar 6 anișori din Hâncești este o tragedie pentru toată țara și a invitat clasa...

  SOCIAL

  Copilul din Hîncești, dat dispărut acum 2 zile, a fost găsit mort.

  Copyright © 2020