Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Un avion care aducea un omagiu medicilor în lupta cu COVID-19 s-a prăbușit: Un mort și un rănit

  Un incident aviatic s-a produs în Columbia Britanică, unde un avion al patrulei acrobatice a forţelor aeriene canadiene s-a prăbuşit.

  Conform informaţiilor oferite de armata canadiană, accidentul soldat cu moartea unui membru al echipajului şi rănirea gravă a colegului a avut loc în timpul unui eveniment destinat încurăjării şi binedispunerii populaţiei afectate de noul coronavirus.

  „Cu inima grea vă anunţăm că un membru al echipajului Snowbirds al forţelor canadiene a decedat şi un altul a suferit răni”, a anunţat duminică pe Twitter patrula canadiană acrobatică supranumită Snowbirds, potrivit Mediafax.

  Potrivit CNN, avionul s-a prăbuşit la scurt timp după decolare, alături de un alt avion de pe aeroportul Kamloops. Resturi întregi din aparatul de zbor au fost surprinse în flăcări, lângă casa unde s-a prăbuşit, reuşind să izbucnească şi locuinţa în flăcări.

  „Operaţiunea Inpiraţiei” era proiectul în care au fost implicate aparatele de zbor ca omagiu canadienilor care se confruntă cu pandemia COVID-19, scrie digi24.ro.

  LUMEA

  România are astăzi cei mai mulți pacienți descoperiți cu COVID-19 de la declanșarea epidemiei: 555 de cazuri. E adevărat că rezultatul de azi vine...

  SOCIAL

  Alte 171 cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 3 în Transnistria.

  SOCIAL

  Bilanțul persoanelor tratate de COVID-19 a ajuns la 4123. Potrivit datelor prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, pe parcursul zilei de miercuri...

  SOCIAL

  78 cazuri noi de infecție cu noul Coronavirus au fost înregistrate astăzi în Republica Moldova, dintre care 14 în Transnistria.

  Copyright © 2020