Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Un an mai bun

  Tragem linia și facem bilanțul anului 2020. Chiar dacă pandemia ne-a schimbat mult stilul de viață, oamenii nu au pierdut speranța că lucrurile vor reveni la normal. Ce dorințe au și la ce schimbări se așteaptă conaționalii noștri în noul an, aflați din reportajul ce urmează.

  „În noul an sigur că ne dorim să se termine situația pandemică. Vrem să trăim o viață normală, să ne putem întâlni cu prietenii în grupuri mai mari. Fiți toți sănătoși, nu vă îmbolnăviți, aveți grijă de voi și de cei dragi! Mi-au dat lacrimile… ”

  „Sănătate, succese, noroc, fericire și numai bine, ceea ce vă doresc și vouă.”

  „Să citească oamenii mai mult, să se îndeplinească la toți dorințele, dintre cele mai bune, să fie schimbări pozitive în țară și în familia fiecăruia și să fim cât mai mult alături de cei dragi.”

  „Aceste schimbări probabil nu au venit anume în acest an, pentru că am fost copleșiți de coronavirus. Sănătate, pentru că e cea mai importantă, și apoi fiecare își dorește câte ceva pentru sine, mici împliniri și în carieră, și în familie.”

  „Așteptăm să fie un an nou fericit, în primul rând – sănătate la toată lumea, să scăpăm de această criză pandemică, care din păcate ne fură bucuria sărbătorilor. Prosperitate la toți și la mulți ani!”

  „Să succed în profesia pe care vreau să o urmez, poate să-mi găsesc un loc de muncă. Îmi doresc să călătoresc, să vizitez mai multe locuri… poate destinații exotice.”

  „Eu vreau ca acest an să fie bogat și… să fie zăpadă.”

  „Relații bune cu Dumnezeu. Doar atât.”

  „Să fie pace, soarele să lumineze, oamenii să fie fericiți.”

  „Succese în lucrul nostru – în creație, artă și în toate domeniile, ca oamenii să câștige bani pentru rezistență. Toți suntem veseli, credem că anul care vine va fi foarte frumos, foarte bogat. Dă Doamne să mai fie un pic de ninsoare și dacă o să mai fie și roadă bună, având o țară agrară, atunci o să fie totul bine… pace să fie.”

  „Mi-aș dori în noul an să fim sănătoși, să avem posibilitatea să plecăm la serviciu, nu în online. Mi-ar plăcea ca elevii să fie mai mult la lecții în clase, copiii să frecventeze grădinițele. Mi-ar plăcea să fie un an în care se citește, în care să ne bucurăm de muzee, evenimente culturale, un an liniștit, în care să recuperăm poate călătoriile de altădată. La mulți ani!”

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021