Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ultima porțiune de pe aleea Grigore Vieru, în proces de reabilitare

  Start lucrărilor de reabilitare a ultimei porţiuni din aleea de pe bd. Grigore Vieru. Este vorba despre tronsonul strada pietonală Eugen Doga – str. Ierusalim. Potrivit primarului general Ion Ceban, aceasta este a treia etapă de reabilitare a obiectivului, care este realizată împreună cu Agenția Turcească de Colaborare și Coordonare (TIKA).

  „Între timp se lucrează pe porţiunea aleii din str. Albişoara până la str. Ierusalim. Acolo unde au fost finalizate lucrările de pavare, se amenajează spaţiul verde. Totodată se lucrează la reabilitarea și amenajarea teritoriului adiacent Monumentului.

  La final de-a lungul întregii alei va fi instalat mobilier urban. Iniţial în prima etapă pe perimetrul întregii alei a fost instalat sistem de irigare, instalat iluminatul şi camere de supraveghere”, a declarat Ceban.

  De precizat că în prima etapă a fost reabilitat şi vopsit gardul pe ambele sensuri de drum.

  ionceban.md

  Facebook

  SOCIAL

  Aleea „Grigore Vieru” a fost inaugurată după reabilitare și modernizare. La eveniment a participat edilul Capitalei, Ion Ceban, și mai mulți artiști autohtoni.

  SOCIAL

  La sfârșit de decembrie Primăria Chișinău își propune inaugurarea Aleii „Grigore Vieru”. Tot atunci vor fi lansate și decorațiunile de sărbătoare ce sunt instalate.

  SOCIAL

  Un covor moldovenesc pe aleea Grigore Vieru. Primarul general Ion Ceban a postat mai multe fotografii cum va arăta pe alee pe tronsonul dintre...

  SOCIAL

  Amenajarea Aleii Grigore Vieru continuă. Primarul general Ion Ceban spune că vrea o alee modernă care va permite locuitorilor să beneficieze de condiții mai...

  Copyright © 2021