Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  ULTIMA ORĂ! Vaccinul Sputnik-V a fost înregistrat oficial în Moldova, anunță Igor Dodon

  Vaccinul rusesc anti-COVID Sputnik-V a fost înregistrat oficial în Republica Moldova. Despre aceasta anunță președintele PSRM, Igor Dodon, care spune că preparatul urmează să fie livrat foarte curând în țara noastră.

  ”Locuitorii țării noastre vor obține acces la vaccinul care este folosit în aproximativ 40 de țări ale lumii, inclusiv europene și este considerat de către experți sigur și cu o eficiență înaltă”, a spus Dodon.

  Politicianul a remarcat că înregistrarea cu succes a vaccinului în țara noastră a avut loc în pofida încercărilor aparatului președintelui Maia Sandu de a împiedica acest lucru.

  Liderul PSRM le-a mulțumit partenerilor ruși pentru deschidere și disponibilitatea de a acorda ajutor Moldovei și cetățenilor săi.

  De asemenea, Dodon și-a exprimat repetat respectul profund și recunoștința față de medicii din Moldova care, în condiții de pandemie extrem de dificile, depun eforturi titanice pentru salvarea vieților cetățenilor din Moldova.

  facebook.com

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  POLITICA

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu fostul prim-ministru al Federației Ruse, Serghei Stepașin.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon a renunțat la mandatul de deputat, dar în continuare rămâne a fi președinte al PSRM. Declarația a fost făcută de către socialistul...

  Copyright © 2021