Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  ULTIMA ORĂ! PSRM și PCRM vor avea o singură fracțiune în viitorul Parlament

  Deputații PSRM și PCRM vor crea în viitorul Parlament o singură fracțiune a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Decizia a fost luată astăzi, la ședința comună a comitetelor celor două partide. Despre aceasta liderul socialiștilor, Igor Dodon, a anunțat pe rețelele de socializare.

  Totodată, reprezentanții Blocului au lansat și o adresare către cetățenii care i-au votat.

  „Pe 11 iulie, 400 de mii de cetățeni și-au unit forțele și au votat pentru o țară puternică, independentă și prosperă, pentru tot ce nouă, locuitorilor acestui pământ, ne este scump. Cetățenii au votat pentru o echipă de stataliști, pentru care dezvoltarea țării noastre și păstrarea suveranității este o prioritate”, se arată în mesaj.

  Reprezentanții Blocului le-au mulțumit alegătorilor săi că nu s-au lăsat manipulați.

  „Noi vom face tot ce ne stă în puteri pentru a nu le permite să promoveze o politică antisocială și vom monitoriza activitatea Parlamentului și a Guvernului. În centrul atenției noastre va fi cetățeanul și problemele cu care el se confruntă zi de zi”, se mai arată în mesaj.

  Totodată, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor promite că va reprezenta în viitorul Parlament și interesele cetățenilor, care au votat partidele care nu au reușit să acceadă în Legislativ.

  pcrm.md

  SOCIAL

  Creștinii ortodocș‌i îi sărbătoresc astăzi pe Sfânta Mironosița‌ Maria Magdalena și Sfântul Mucenic Foca.

  POLITICA

  Natalia Gavrilița, premierul desemnat, a depus azi la secretariatul Parlamentului dosarul noului Guvern. Acesta include programul de guvernare și lista membrilor noului cabinet.

  SOCIAL

  Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor propune ca majorarea salariilor în sistemul medical să fie garantată prin lege, cu introducerea modificărilor în Legea ocrotirii sănătății....

  ECONOMIE

  Reducerile comerciale aplicate pentru produsele și mărfurile autohtone de către magazine vor fi plafonate. Procentul maxim de discount pe care îl vor putea solicita...

  Copyright © 2021