Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  ULTIMA ORĂ! Moderna și Pfizer au anunțat autoritățile de la Chișinău că nu dispun de vaccinuri pentru țara noastră

  Companiile Moderna și Pfizer au informat autoritățile Republicii Moldova că nu dispun de vaccinuri anti-COVID-19 pentru țara noastră. Datele se conțin într-un răspuns oferit de Ministerului Sănătății la interpelarea deputatului PSRM, Vladimir Odnostalco.

  Producătorul Moderna a înștiințat țara noastră că toate cantitățile de vaccin pentru acest an deja sunt redistribuite și a pot planifica eventual pentru Republica Moldova doar în primul trimestru al anului viitor.

  Compania Pfizer a comunicat că volumul producției de vaccin este insuficient și a recomandat autorităților moldovene să încerce să procure vaccinul prin intermediul platformei internaționale COVAX.

  Amintim, președintele PSRM, Igor Dodon, a discutat, astăzi, cu ambasadorul Federației Ruse despre termenele de livrare cât mai urgentă în țara noastră a vaccinului rusesc Sputnik V. Liderul PSRM a declarat, la emisiunea de vineri, că va analiza, săptămâna viitoare, la Moscova, cu autoritățile ruse despre livrarea primului lot de vaccin anti-COVID în țara noastă.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele PSRM, Igor Dodon, susține că se va vaccina cu Sputnik V nu în regim preferențial, nu prin ușa din spate sau la Policlinica...

  SOCIAL

  Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a îndemnat locuitorii municipiului să se vaccineze împotriva infecției cu noul coronavirus.

  LUMEA

  Malta a vaccinat 70% din populaţia sa adultă cu cel puţin o doză de vaccin împotriva COVID-19, devenind prima ţară a Uniunii Europene care...

  LUMEA

  Mai multe state americane au anunțat că organizează loterii cu premii de milioane de dolari, destinate celor care vin să se vaccineze împotriva Covid-19....

  Copyright © 2021