Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  ULTIMA ORĂ! Incendiu la hotelul Național din Capitală (VIDEO)

  În seara zilei de astăzi pompierii au intervenit pentru a lichida un incendiu care s-a produs pe bulevardul Ștefan cel Mare nr.2 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:55.

  Potrivit primelor informații înregistrate, a fost depistat fum dens la etajele superioare a clădirii hotelului “Național’’ din capitală. Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că arderea s-a produs într-o mină a unui ascensor cu suprafața aproximativ  de 12 m2 în care s-au acumulat deșeuri.

  Angajații IGSU au reușit localizarea arderii  către ora 17:10 fără ca aceasta să obțină răspândire.

  La moment salvatorii continuă să lucreze la fața locului pentru lichidarea incendiului.

  Nicio persoană nu a avut de suferit.

  Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

  a-tv.md

   

  ALEGEREA EDITORILOR

  Deputații PSRM au lansat în municipiul Chișinău proiectul ”Curte confortabilă”. Anunțul a fost făcut, în cadrul unei conferințe de presă, de deputații din fracțiunea...

  SOCIAL

  Membrii consiliilor de administrare a întreprinderilor municipale primesc un salariu mai mare decât al conducerii administrației publice locale din capitală.

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că numărul viețuitoarelor de la Grădina Zoologică din capitală s-a majorat cu 31 de exemplare noi.

  SOCIAL

  La data de 15 ianuarie, nici o instituție de învățământ general din țară nu activează la distanță din cauza carantinei, iar în autoizolare se...

  Copyright © 2020