Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  ULTIMA ORĂ! Igor Dodon i-a cerut lui Vadim Krasnoselki să intervină prompt în eliberarea cetățenilor noștri

  Igor Dodon i-a cerut liderului de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, eliberarea polițistului răpit de autoritățile transnistrene.

  „Situația referitoare la cei doi cetățeni moldoveni răpiți zilele trecute este una extrem de gravă și a generat imediat o reacție promptă a conducerii țării și a instituțiilor statului. Principala preocupare a fost eliberarea cât mai rapidă a cetățenilor noștri, iar demersurile făcute au adus rezultatele dorite. Personal am avut o discuție cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, în care i-am cerut să intervină prompt în eliberarea cetățenilor noștri și să ia măsurile care se impun pentru responsabilizarea celor care au comis această gravă ilegalitate”, a anunțat președintele Republicii Moldova.

  Totodată, Igor Dodon a salutat intervenția promptă și eficientă a instituțiilor de la Chișinău în acest caz și le cere să întreprindă mai departe cu fermitate toate acțiunile legale pentru a clarifica acest caz, dar și pentru a preveni pe viitor apariția unor asemenea situații.

  De asemenea, acest caz urmează să intre pe agenda de discuții a formatului de negociere 5+2, ca un precedent extrem de periculos.

  facebook.com

  POLITICA

  Igor Dodon, președintele Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, a avut o întrevedere cu șeful adjunct al Administrației de la Kremlin, Dmitri Kozak, reprezentant special al...

  POLITICA

  PAS și președintele țării, Maia Sandu, au ajuns la putere prin minciuni. Astfel vicepreședintele Parlamentului, deputatul socialist Vlad Batrîncea, a calificat decizia majorității parlamentare...

  POLITICA

  Au votat majorarea vârstei de pensionare sub lozinca "Rușine!". Deputații Blocului comuniștilor și socialiștilor au blocat tribuna Parlamentului, în timp ce majoritatea PAS dezbătea...

  POLITICA

  În calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

  Copyright © 2021