Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Ucraina interzice circulația în weekend, în încercarea de a stopa pandemia

  Guvernul Ucrainei a anunțat că interzice circulația în weekend, ca măsură de limitare a răspândirii coronavirusului. Potrivit premierului Denis Şmigal, această restricție este menită să împiedice un posibil lockdown total, având în vedere creșterea numărului de cazuri noi de Covid-19 din ultima perioadă.

  Potrivit agenției Reuters, prim ministrul a precizat că măsura va fi adoptată în şedinţa de miercuri a cabinetului de la Kiev.

  „După consultarea cu mediul de afaceri şi cu experţi, guvernul a optat pentru un model de măsuri de carantină care va asigura funcţionarea economiei şi va evita suprasolicitarea sistemului medical”, informează un comunicat al executivului ucrainean.

  Bilanţul zilnic al epidemiei a rămas ridicat din octombrie, iar din acest motiv în Ucraina s-au introdus restricţii care vor rămâne în vigoare până la sfârşitul anului.

  digi24.ro

  Facebook

  SOCIAL

  Alte 1570 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 6 cazuri sunt de...

  SOCIAL

  În ultimele 24 de ore, au fost depistate alte 1215 cazuri noi de infectare cu COVID-19, din cele 2858 teste efectuate.

  SOCIAL

  Alte 477 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, din cele 1425 teste efectuate.

  SOCIAL

  Alte 1422 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 7 cazuri sunt de...

  Copyright © 2020