Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Ucraina a înregistrat în ultimele 24 de ore un record de 13.357 de cazuri de COVID-19

  Ucraina a înregistrat în ultimele 24 de ore un record de 13.357 de cazuri de COVID-19, astfel încât numărul total al contagierilor a ajuns la 583.510, potrivit ultimului bilanţ anunţat de autorităţile acestei ţări, relatează joi EFE.

  Miercuri în Ucraina au fost raportate 12.496 de noi cazuri, faţă de cele 11.968 înregistrate în ziua precedentă.

  Printre noile persoane infectate se află 539 de minori şi 673 de angajaţi din sectorul sănătăţii, a scris pe Facebook ministrul ucrainean al sănătăţii, Maxim Stepanov.

  Cele mai multe cazuri s-au înregistrat la Kiev (1.318) şi la Dnipropetrovsk (1.0128), în estul ţării.

  Cifra deceselor asociate COVID-19 a fost de 257 de persoane în ultimele 24 de ore.

  Guvernul ucrainean a impus o carantină pe timp de weekend, un pas care – potrivit experţilor – nu va fi suficient pentru a frâna pandemia, dacă numărul contagierilor continuă să crească.

  Carantina impusă la sfârşit de săptămână a fost un motiv al protestelor, care au avut loc marţi în faţa Parlamentului ţării (Rada Suprema), şi la care au participat zeci de antreprenori ale căror afaceri au fost afectate de măsurile adoptate de guvernul ucrainean.

  agerpres.ro

  Facebook

  SOCIAL

  Autoritățile medicale din municipiul Chișinău se pregătesc pentru un potențial val de COVID-19 provocat de noua variantă a coronavirusului - omicron.

  LUMEA

  Germania a transferat în străinătate primii pacienţi COVID-19 în timp ce al patrulea val al pandemiei pune o mare presiune pe sistemul său sanitar,...

  SOCIAL

  Localitățile Bubuieci, Stăuceni, Condrița și Cruzești din municipiul Chișinău rămân sub Cod roșu de alertă în sănătate.

  SOCIAL

  Capitala rămâne încă în neclaritate în ceea ce ține evoluția epidemiologică, notează primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi. Ceban...

  Copyright © 2021