Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Ucraina: 15 morţi într-un incendiu la un cămin de bătrâni

  Cel puţin 15 persoane au murit într-un incendiu produs joi la un cămin de bătrâni din Harkov, în estul Ucrainei, au anunţat serviciile de stat pentru situaţii de urgenţă într-un comunicat, citat de France Presse şi Reuters.

  foto: stirileProTv.ro

  „Potrivit informaţiilor preliminare, 33 de persoane se aflau în clădire în momentul incendiului dintre care 15 au murit”, se arată în comunicat. „Nouă persoane au fost salvate şi transportate la spital”, au mai precizat serviciile de urgenţă.

  Procuroarea generală Irina Veneditkova a anunţat pe Facebook că bilanţul incendiului este de 15 morţi şi 11 răniţi.

  „Cauza preliminară a incendiului este manipularea imprudentă a aparatelor electrice”, a mai spus ea, anunţând deschiderea unei anchete penale pentru încălcarea regulilor anti-incendiu.

  Incendiul a izbucnit după-amiază la etajul întâi al clădirii cu două etaje, potrivit AFP.

  Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski a transmis condoleanţe apropiaţilor victimelor şi le-a cerut forţelor de ordine să-i găsească „în cel mai scut timp posibil” pe vinovaţi.

  agerpres.ro

  LUMEA

  În Ucraina a început miercuri vaccinarea împotriva COVID-19; primii imunizaţi la coronavirus vor fi medicii, informează Reuters.

  LUMEA

  Şase persoane şi-au pierdut viaţa duminică după ce un avion militar s-a prăbuşit în estul Mexicului, informează luni dpa.

  LUMEA

  Cel puţin şase persoane şi-au pierdut viaţa şi 10 au fost rănite, joi, în urma unei scurgeri de azot lichid la o fabrică agro-alimentară...

  LUMEA

  Cel puţin nouă persoane au murit după ce ciclonul tropical Eloise a lovit coasta de est a Africii cu rafale de vânt de până...

  Copyright © 2020