Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Turneu la fotbal pentru copii

  Cel mai tare turneu internațional la fotbal pentru copii “Dacia Winter Cup” începe astăzi în Capitală. Competiția va fi organizată la șase categorii de vârstă cuprinsă între 6 și 12 ani. Micii fotbaliști spun că sunt pregătiți să meargă mai departe, indiferent de ce rezultat vor obține.

  La turneul “Dacia Winter Cup„ vor participa 1500 de copii de la 96 de echipe, din trei țări, precum Moldova, România și Ucraina. În total, se vor juca 240 de meciuri.

  “Mă numesc Artiom, am venit la turneu să iau locul I. Îmi place competiția pentru că aici sunt multe echipe și toate puternice. Îmi place Moldova pentru că aici ai posibilitate să te antrenezi.”

  „Îmi place meciul vreau să câștig trofee multe, să câștig campionatul. De la cinci ani joc și acum am 8 ani. Am un trofeu câștigat de cel mai bun jucător.”

  „Eu joc fotbal de la patru ani și vreau să câștigăm acest turneu.”

  Antrenorii spun că micii fotbaliști au muncit mult și sunt gata să învingă.

  “Pentru copii așa turneu este ca o sărbătoare, este o șansă pentru noi ca să progresăm, să mergem înainte indiferent de rezultat.”

  „Venim la aceste turnee pentru pentru a crea o perspectivă a copiilor. Mulțumim părinților pentru că au venit din Ucraina și ne-au susținut.”

  La eveniment a fost prezent și primarul Capitalei, Ion Ceban, care le-a urat mult succes micilor fotbaliști.

  «-Copii salut. Cum sunteți? –Bine. -Nu aud? –Bine. – Sunteți pregătiți?- Da!!!»

  Tudor Bejan, organizator turneu

  “Vă doresc succese, stimă, respect față de adversar.”

  Turneul se va încheia în data de 19 decembrie. Meciurile decisive vor avea loc în data de 5 decembrie, începând cu ora 11.00

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021