Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Turcia: Ninsoarea abundentă perturbă traficul în Istanbul

  O ninsoare abundentă a afectat miercuri cel mai mare oraş din Turcia, Istanbul, perturbând traficul terestru şi maritim, relatează agenţia Xinhua.

  Zăpada a acoperit oraşul la orele de vârf ale dimineţii şi a surprins numeroşi locuitori aflaţi în drum spre locurile de muncă.

  Traficul a fost paralizat în curând în metropolă din cauza viscolului şi a gheţii formate pe carosabil.

  În înregistrările video difuzate de media locale se poate vedea cum numeroşi locuitori au coborât din vehiculele de transport în comun şi şi-au continuat deplasarea pe jos.

  Vizibilitatea pe Podul Fatih Sultan Mehmet, care conectează cele două zone ale oraşului, cea europeană şi cea asiatică, a fost redusă până la zece metri, potrivit media locale.

  Funcţionarea mai multor curse de feribot între Istanbul şi provincia vecină Bursa au fost suspendate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

  Autorităţile locale se aşteaptă ca ninsorile, care au afectat oraşul începând de sâmbătă seara, să părăsească regiunea miercuri.

  agerpres.ro

  Facebook

  LUMEA

  Un atac armat a avut loc joi la sediul Federației Turce de Fotbal (TFF) din cartierul Riva din Istanbul. Șapte gloanțe trase din exterior...

  LUMEA

  Datele arată că tot mai multor turci le este respinsă cererea de a primi vize pentru cele 26 de țări din Spațiul Schengen. Ankara...

  ECONOMIE

  Agenția Națională Transport Auto (ANTA) anunță că Turcia a acordat 300 de autorizații transportatorilor moldoveni. Potrivit unei note informative remise, acestea sunt valabile pînă...

  LUMEA

  A patra navă de foraj a Turciei, Abdulhamid Han, va începe operațiunile în august, cel mai probabil în Marea Mediterană, a anunțat ministrul turc...

  Copyright © 2021