Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Trupă de teatru și muzică

  Viața culturală din Chișinău se recuperează încet după o lungă pauză cauzată de coronavirus. Teatrele și cinematografele sunt deja deschise, iar trupele încep să respire aerul libertății. Astăzi vă povestim despre un grup teatral și muzical neobișnuit din capitală. Detalii, imediat.

  Teatru și muzică, lucruri inseparabile care nu pot exista unul fără cealaltă. Teatrul va avea întotdeauna nevoie de muzică, iar muzica nu poate trăi fără teatru. De această părere sunt membrii trupei de la Chișinău „Tramps”, care nu sunt doar muzicieni, ci și actori ai teatrului gratuit „TOTEM”.

  Igor Mihailov, chitarist

  „Ajută foarte mult, deoarece unele abilități de actorie vă permit să vă relaxați atât cu instrumentul, cât și pe scenă și să colaborați cu băieții de pe scenă pentru a veni împreună cu idei și încercăm să spectacolul nostru, concertul nostru a fost întotdeauna ca o reprezentație teatrală „.

  Cristian Sochircă, muzician

  „Mai întâi teatrul. Am studiat la liceul de teatru „Teatrul din strada trandafirilor”. Da, am vrut să fim actori, apoi totul s-a transformat în muzică.”

  Băieții cântă blues-rock și este foarte important ca, în ciuda vârstei tinere, ei compun deja versuri și muzică. În doar un an, trupa a scos un album cu 11 piese.

  Ilya Ostapciuc, solist

  „Am scris piesa, literalmente în 5 minute, și i-am adus-o băieților. Băieții au spus – o facem. Încă 15 minute, iar întreaga piesă era gata într-o jumătate de oră. „

  Ilya Ostapciuc, solist

  „Și există cântece grele, adică cântece instrumentale dificile. Băieții știu mai multe. Aici sunt scrise de luni de zile „.

  Băieții spun că învață totul din mers, dar totuși, doi membri ai grupului au educație muzicală.

  Daniel Peev, toboșar

  „Ei bine, nu aș spune profesionist, dar există un fel de educație. Am absolvit școala de muzică ca jucător de muzică. Am terminat clarinetul, apoi am învățat saxofonul, deoarece există degete similare. Am cântat la chitară în tot acest timp, de când am mers la școala de muzică, m-am studiat. Și am trecut la bas pentru că știam să cânt la chitară, iar aici principalul lucru este să păstrez ritmul și armonia. „

  Primul concert al grupului „Tramps” va avea loc săptămâna aceasta pe 9 iulie la centrul de tineret „Meteora” la ora 19:00. Puteți urmări viața creativă a grupului pe pagina lor de Instagram.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021