Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Trecerea subterană de pe podul de la Viaduct, renovată în proporție de 95%

  Primarul general, Ion Ceban, a inspectat astăzi lucrările de reabilitare a pasajului subteran de la Viaduct, din sectorul Centru al capitalei, unde lucrările sunt executate în proporție de 95 la sută. În scurt timp obiectivul va fi dat în exploatare.

  În urma lucrărilor executate, tavanul, acoperișul și scările au fost înlocuite în totalitate, iar podeaua, care este din plăci de granit, a fost restaurată. Totodată, au fost amenajate rampe de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă.

  Pentru securitatea obiectivului renovat, au fost instalate patru camere de supraveghere video, iar panourile de pe pereții pasajului au fost acoperiți cu material rezistent la acțiuni de vandalism.

  Primarul general a îndemnat cetățenii să păstreze curățenia, dar și starea inițială a obiectivelor renovate.

  „Cei care se gândesc să facă dezordine sau să lovească cu picioarele în ceea ce a fost renovat, trebuie să se gândească de două ori. Aceștia vor fi amendați și documentați de poliție”, a declarat Ion Ceban.

  Proiectul de reabilitare a trecerii subterane a fost realizat de un agent economic care activează în preajmă (CC „MallDova”), care a şi suportat toate cheltuielile, astfel că municipalitatea nu a cheltuit în acest scop bani din buget.

  chisinau.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a primit astăzi vizita de curtoazie a noului ambasador al Republicii Austria la Chișinău, Stella Avallone.

  POLITICA

  PSRM este gata să acorde Primăriei Chișinău tot suportul necesar în soluționarea problemelor din municipiu și realizării obiectivelor propuse. Despre aceasta l-a anunțat președintele...

  POLITICA

  Ion Ceban spune că își va duce mandatul de primar general până la capăt, întrucât vrea o capitală adevărată, mult mai confortabilă pentru locuitori....

  SOCIAL

  Primul compactor din Moldova, care asigură compactarea tehnologică a deșeurilor a fost achiziționat de către Primăria Municipiului Chișinău. Despre aceasta a anunțat primarul general...

  Copyright © 2020