Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte Accent INFO

  Traseismul politic, interzis

  Deputații Partidului Socialiștilor propun elaborarea unui proiect cu privire la modificarea Constituției, pentru a interzice traseismul politic. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea, în cadrul unei conferințe de presă.

  VLAD BATRÎNCEA, VICEPREȘEDINTELE PARLAMENTULUI RM

  „Considerăm că multiplele acte de corupție și prostituție politică în Parlamentul Republicii Moldova au afectat grav imaginea legislativului. Republica Moldova nu are nici o șansă de supraviețuire și dezvoltare, în condițiile în care unii deputați cred că pot scoate la vânzare mandatul cetățenilor”

  Deputatul PSRM a mai declarat că inițiativa va fi înregistrată în Parlament deja la începutul săptămânii viitoare. Recent, președintele Igor Dodon a propus elaborarea unui proiect constituțional care va interzice traseismul politic în Parlament. Șeful statului s-a adresat către deputați să susțină această inițiativă. Amintim, că deputații de la Chișinău au votat o Declarație prin care condamnă faptele de traseism și corupere politică în Parlament. Documentul a fost elaborat de coaliția majoritară și votat de toți deputații din Parlament.

  Copyright © 2020