Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Noutăţi

  Transportul public care circulă în centrul capitalei își modifică itinerarul pentru 14 și 15 octombrie

  De Hramul Chișinăului, pe 14 octombrie, în scuarul Catedralei Mitropolitane vor fi expuse articole meșteșugărești și produse eco locale. Iar bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Alecsandri și Bănulescu-Bodoni, va fi zonă cu bucate tradiționale, precum și vinuri excepționale. La festivitate vor participa 25 de vinării, 70 de cafenele și restaurante, peste 70 de producători autohtoni și meșteri populari. Itinerarele rutelor municipale de transport public care traversează centrul capitalei vor fi modificate în data de 14 și 15 octombrie, transmite IPN.

  Troleibuze

  Troleibuzele de pe rutele nr. 1, nr. 5, nr. 8 și nr. 22

  în direcţia Gării – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile A. Şciusev, Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseele stabilite;

  în direcţia pieţei Dimitrie Cantemir – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Ciuflea, Bucureşti, A. Şciusev, Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, piaţa  Dimitrie Cantemir şi în continuare pe traseele stabilite.

  Troleibuzul de pe ruta nr. 4

  în direcţia Gării – de pe str. A. Şciusev pe străzile Bucureşti, Ciuflea, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit;

  în direcția Buiucani – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Ciuflea, Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.

  Itinerarul rutei nr. 2 se modifică după cum urmează: de pe str. Gh. Asachi pe străzile Pan Halippa, Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit.

  Itinerarul rutelor nr. 7, nr. 10, nr. 12, nr. 25, nr. 16, nr. 32, se scurtează până la str. Columna.

  Itinerarul rutei nr. 20: str. București – str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. A. Mateevici – str. V. Dokuceaev, retur – pe traseul stabilit.

  Itinerarul rutelor nr. 30 și 31 se scurtează până la str. Ismail.

  Itinerarul rutei nr. 29 se modifică după cum urmează: de pe str. Petricani pe străzile Mihai Viteazul, Columna; H. Coandă, Piaţa Dimitrie Cantemir, Calea Ieșilor (întoarcerea la Parcul „Alunelul”), bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Mihai Viteazul şi în continuare pe traseul stabilit.

  Itinerarul rutei nr. 32 se scurtează până la str. Columna.

  Itinerarul rutei nr. 34 se modifică după cum urmează: str. București – str. Ciuflea – bd. Negruzzi (cu întoarcerea la sensul giratoriu hotelul „Cosmos”) şi în continuare pe traseul stabilit.

  Itinerarul rutei nr. 36, str. Ismail – str. București – str. Mitropolit G. Bănulescu -Bodoni – str. A. Mateevici – str. V. Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

  Rutele nr. 24 și 28 – vor fi suspendate.

  Autobuze

  Itinerarul rutei nr. 5

  în direcția sectorului Ciocana – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Ismail, Alexandru cel Bun, A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

  în direcția sectorului Botanica – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe străzile Columna, Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

  Itinerarul rutelor nr. 9 și 46 se stabileşte pe str. Bucureşti în ambele direcţii;

  Itinerarul rutei nr. 11 se modifică după cum urmează: de pe str. Tighina pe străzile Columna, stația terminus str. Ismail.

  Ruta nr. 26 se stabilește pe str. Albișoara în ambele direcții.

  Microbuz

  Rutele de microbuz nr. 103, 171, 174, vor circula de pe str. Ismail pe str.  Mitropolit Varlaam, str. Mihai Eminescu, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit Gavriil Bănulescu Bodoni, str. Mitropolit Dosoftei, str. Serghei Lazo, str. Columna și în continuare pe traseul stabilit.

  Rutele de microbuz nr. 130, 134, 162 vor circula de pe str. Bulgară pe str.  Cojocarilor, str. Titu Maiorescu, str. Alexandru Hîjdeu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

  ipn.md

  Click to comment

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Facebook

  Noutăţi

  Mai departe de covid, dar și alte boli transmisibile. Potrivit primarului general Ion Ceban, autobuzele sunt salubrizate și dezinfectate zilnic, preventiv emiterii la traseu....

  Noutăţi

  50 de stații de așteptare a transportului public din Chișinău urmează să fie renovate. Municipalitatea a lansat procedura de achiziție publică a lucrărilor de...

  POLITICA

  În 2020, Parlamentul de legislatura precedentă a adoptat în prima lectură un proiect de lege privind operarea unor modificări tehnice la Codul Electoral, fără...

  SOCIAL

  Circa 80 de mii de abonamente noi pentru călătoria cu transportul public din capitală au fost vândute în primele două luni de la începerea...

  Copyright © 2021