Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Noutăţi

  Tragedie în capitală: Un bebeluș de nouă luni s-a înecat în cadă

  Un bebeluș a murit în drum spre spital, după ce s-ar fi înecat cu apă, în timp ce ar fi făcut baie împreună cu mama sa în cadă.

  Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 12 Iulie, într-un apartament de pe strada Nicolae Titulescu, din sectorul Botanica al capitalei.

  Preliminar se cunoaște că, membrii unui echipaj BPRO, care au intervenit pentru a aplana un conflict în curtea unor blocuri de locuințe, au auzit o tânără care striga de la geam după ajutor. Aceasta s-a dovedit a fi în vârstă de 28 de ani și le-ar fi spus polițiștilor că fetița sa de 9 luni s-a înecat în cadă.

  Oamenii legii au solicitat imediat intervenția unei ambulanțe, dar și a grupului operativ de la IP Botanica.

  Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că, femeia avea un comportament neadecvat. Dânsa a comunicat că, în timp ce făcea baie împreună cu micuța, ultima ar fi înghițit apă și a început a tuși, iar ulterior și-ar fi pierdut respirația.

  Medicii veniți la fața locului i-au acordat primul ajutor medical și au transportat femeia și micuța la spital, însă din nefericire copilul a murit în ambulanță.

  Cadavrul a fost examinat de către medicul-legist, însă pe suprafața acestuia nu au fost depistate semne de moarte violentă.

  Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  deschide.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Caz tragic în raionul Rîșcani! Un minor de 16 ani din comuna Recea a decedat pe loc după ce s-a tamponat cu motocicleta într-un...

  SOCIAL

  Un bărbat din Dondușeni a decedat după ce s-a electrocutat în timp ce efectua lucrări cu aparatul de găurit. Potrivit informațiilor preliminare oferite de...

  Noutăţi

  O tragedie s-a produs ieri dimineață la Campolongo di Eboli, Italia, unde o femeie s-a înecat, relatează presa din regiune. Potrivit sursei citate, totul...

  Noutăţi

  Tragedie într-o familie din Ungheni. O fetiță de 13 ani a murit în timp ce se scălda în râul Prut. Tragedia s-a produs ieri,...

  Copyright © 2021