Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Tragedie în Belgia, după ce o clădire s-a prăbușit. Doi moldoveni și-au pierdut viața

  Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a confirmat, pe 20 iunie, decesul a încă unui cetățean al Republicii Moldova, implicat în accidentul care s-a produs în orașul Antwerpen, Belgia. Este vorba despre o persoană dată dispărută anterior și căutată printre dărâmături.

  MAEIE anunță că autoritățile locale belgiene au confirmat reprezentanților Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Belgiei despre încheierea operațiunii de căutare, fiind confirmat decesul celui de-al doilea cetățean moldovean.

  Astfel, în accidentul de la Antwerpen urmare a prăbușirii unei clădiri, bloc școlar aflat în construcție și-au pierdut viața doi cetățeni ai Republicii Moldova.

  Ambasada Republicii Moldova în Regatul Belgiei este în legătură cu familiile îndoliate pentru a le oferi asistența necesară.

  mfa.gov.md

  Facebook

  LUMEA

  Bilanțul unui accident de mină petrecut în Siberia a crescut dramatic, joi seara, ajungând la 52 de morți, potrivit presei ruse.

  SOCIAL

  Polițiștii de frontieră austrieci au descoperit într-un autocar din Republica Moldova 1,2 tone de mâncare și băutură. Vehiculul intrase în țară prin punctul de...

  LUMEA

  Belgia anunță restricții mai dure în încercarea de a stopa răspândirea coronavirusului. Munca de acasă acolo unde este posibilă devine obligatorie, a precizat miercuri...

  SOCIAL

  De astăzi, cetățenii moldoveni vor putea intra în Italia doar pentru motive de muncă, urgență absolută, nevoi de sănătate, studii. Noile condiții vor fi...

  Copyright © 2021