Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Tradiții la IGSU

  Doi pompieri din cadrul Direcției regionale căutare- salvare nr.2, Bălți și-au încheiat activitatea profesională sub jeturi de apă refulate din furtunuri. Salvatorii s-au pensionat după ce și-au dedicat peste 25 de ani din viață vocației de pompier. Plutonierii adjutanți Lefter Victor și Scripcari Vasile nu au fost lăsați să plece de colegi, dar au fost conduși într-un mod inedit, fiind scăldați în jeturi de apă în semn de respect și admirație pentru munca depusă și sacrificiul de care au dat dovadă pe parcursul anilor în exercitarea misiunilor de salvare.

  Liliana Pușcașu, ofițer de presă al IGSU

  „Pompierii au fost felicitați pentru realizări, iar colegii i-au aplaudat pentru curajul și rezistența cu care au îndeplinit toate operațiunile de salvare. Pe parcursul activității de serviciu, salvatorii au participat la numeroase operațiuni de căutare-salvare, de descarcerare, de salvare de la înălțime și din fântâni, acumulând pe parcursul vieții o experiență bogată pe care nu au ezitat să o împărtășească cu colegii mai tineri».

  Tradiția de a scălda în jeturi de apă, pompierii trecuți în rezervă, este una apreciată de efectivul de trupă și comandă și reprezintă un simbol al curajului, devotamentului și sacrificiului în exercitarea misiunilor de salvare de către angajați.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021